Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

10 juni 2022

EVBox Mobility Monitor 2022

Een gedetailleerd onderzoek over de huidige stand van zaken op de markt voor elektrische mobiliteit in geselecteerde landen in Europa, opgesteld in samenwerking met Ipsos.

Belangrijkste conclusies en aanbevelingen

Nu elektrisch vervoer hard aan de weg timmert en steeds meer wordt omarmd door de massa, verandert ook de ontwikkelingsfase waarin we ons bevinden. Het bestrijden van klimaatverandering blijkt nog steeds een belangrijk onderwerp voor (potentiële) EV-rijders. De aanschafprijzen van EV's, de actieradius, de laadtijd en laadinfrastructuur blijven echter grote belemmeringen voor de adoptie van elektrische voertuigen. Daarnaast heeft snelladen veel potentie, maar wordt er nog niet veel gebruik van gemaakt of is nog niet beschikbaar op de voorkeurslocaties.

Het rapport is hier te downloaden: 

Media kit: Logos | EVBox Newsroom

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo