Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

 • 16 november 2017

  Autodelen op weg naar 0-emissie

  Elektrische deelauto’s lijken een vanzelfsprekende combinatie die de voordelen van autodelen combineert met schonere – elektrische – automobiliteit. Tijdens het symposium “Autodelen op weg naar 0-emissie” gaan we met elkaar in dialoog hoe gemeenten hier praktische invulling aan kunnen geven en hoe bedrijven hier een rol in kunnen spelen.

  Lees verder
 • 16 november 2017

  Marktconsultatie MaaS

  Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en decentrale overheden blijven ook de komende jaren investeren in het oplossen van mobiliteitsknelpunten. Gezamenlijk zijn zij daarom op zoek naar innovatieve en onorthodoxe oplossingen op het gebied van multimodale, digitaal toegankelijke mobiliteitsdiensten voor Mobility as a Service (MaaS).

  Lees verder
 • 03 november 2017

  Forum ‘Energy for Smart Mobilty’ Marseille 2018

  Op 15 en 16 februari aanstaande wordt in Marseille voor de eerste keer het forum ‘Energy for Smart Mobility’. Dit forum is specifiek gericht op Energietransitie, SmartCharging, V2G. De Franse organisatie heeft ervoor gekozen om dit forum op poten te zetten met medewerking van Duitsland, Denemarken en Nederland, de voertaal voor het forum is daarom in het Engels

  Lees verder
 • 24 oktober 2017

  Vooruitzien met blik – elektrische auto als onderdeel van energietransitie

  Het is alom bekend dat Nederland de afgelopen 7 jaar fors heeft geïnvesteerd in elektrische mobiliteit, en met succes. Ons land telt inmiddels bijna 120.000 auto’s met een stekker,  ruim 30.000 publieke laadpunten, en staat hierdoor vooral qua oplaadinfrastructuur internationaal te boek als koploper. Maandelijks verdringen buitenlandse delegaties zich daarom rond aansprekende E-Mobility projecten in ons land.  

  Lees verder
 • 17 oktober 2017

  Reactie DOET regeerakkoord

  Vereniging DOET is gematigd positief over het gisteren gepresenteerde Regeerakkoord. De duurzame ambities zijn er, echter deze bestrijken voor een groot deel de periode nadat het huidige kabinet in spé vermoedelijk alweer lang vergeten is. Uitvoering van de voorgenomen ambities is dus nogal onzeker, echter laten we het in eerste instantie bekijken vanuit een positieve invalshoek.

  Lees verder
 • 10 oktober 2017

  Matchmaking Event Wenen

  Maatwerk Matchmaking Event in Wenen op 21 november voor Nederlandse bedrijven en organisaties in de sectoren zero-emissie mobiliteit en transport, oplaadinfrastructuur, open standaarden, smart charging, verduurzamen van toerisme en de energietransitie.

  Lees verder
 • 09 oktober 2017

  Internationale Economie Week (IEW)

  745.jpg?pImageID=745&token=41cc82c949f85

  Lees verder
 • 03 oktober 2017

  Anglo-Dutch EV seminar 28 november 2017

  london-bigben-1500x850.jpg

  Lees verder
 • 15 september 2017

  DKTI subsidieregeling binnenkort geopend

  Nieuwe subsidieregeling voor emissiearme voertuigen en laadinfra
  Naar verwachting gaat op 1 oktober de nieuwe subsidieregeling Demonstratieregeling Klimaat Technologie en Innovatie in Transport (afgekort: DKTI Transport) open.

  Lees verder
 • 13 september 2017

  1e Dag van de Mobiliteit in Vlaanderen

  Op dinsdag 26 september 2017 organiseert Het Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid voor het eerst een 'Dag van de duurzame mobiliteit'.

  Lees verder

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo