Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

 • 07 februari 2018

  Doe mee met de GO!-NH challenge en accelerator

  De GO!-NH Accelerator versnelt MKB-bedrijven en startups. Nieuw denken, nieuwe vaardigheden
  en nieuwe partners zijn vereist. Het eerste programma draait om duurzame mobiliteit en is voor
  startups, innovatieve MKB-bedrijven, grote organisaties en instellingen. GO!-NH brengt alle relevante
  partijen bij elkaar om dit ecosysteem van duurzame innovaties te activeren, te verbinden en
  te laten groeien.

  Lees verder
 • 07 februari 2018

  Inkomende missie China

  Via het Nederlandse consulaat in Shanghai en via RVO ontvingen Vereniging DOET  recent het verzoek of er leden zijn die interesse hebben in het ontvangen van een Chinese delegatie.

  Lees verder
 • 07 februari 2018

  PIB Verenigd Koninkrijk

  De opzet van een mogelijke PIB VK (Partners International Business) lijkt op voldoende steun te kunnen rekenen, zo blijkt uit de eerste verkenningen die de afgelopen weken zijn uitgevoerd door Pieter Dekker, beoogd penvoerder van deze PIB en tevens bestuurslid van DOET.  

  Lees verder
 • 07 februari 2018

  Forum ‘Energy for Smart Mobilty’ Marseille 2018

  Op 15 en 16 februari aanstaande wordt in het ‘Palais du Pharo’ te Marseille voor de eerste keer het forum ‘Energy for Smart Mobility’ georgansieerd. Dit forum is specifiek gericht op Energietransitie, SmartCharging, V2G, etc. De Franse organisatie heeft ervoor gekozen om dit forum op poten te zetten met medewerking van Duitsland, Denemarken en Nederland, de voertaal voor het forum is daarom in het Engels.

  Lees verder
 • 02 februari 2018

  Rondetafelgesprek Tweede Mobiliteitsoverleg – Tweede Kamer

  Op 8 februari organiseert de Tweede Kamercommissie van Infrastructuur en Waterstaat een rondetafelgesprek over twee Europese (e-mobility) aangelegenheden:

  Lees verder
 • 30 januari 2018

  PIB voor UK

  Nederland loopt internationaal voorop met know-how, praktische ervaring én oplossingen op het gebied van E-mobility. Deze positie wordt in het Verenigd Koninkrijk erkend en gewaardeerd. Mede op initiatief van DOET heeft op 28 november 2017 in dat kader een seminar plaatsgevonden op de Nederlandse ambassade in Londen.

  Lees verder
 • 16 november 2017

  Autodelen op weg naar 0-emissie

  Elektrische deelauto’s lijken een vanzelfsprekende combinatie die de voordelen van autodelen combineert met schonere – elektrische – automobiliteit. Tijdens het symposium “Autodelen op weg naar 0-emissie” gaan we met elkaar in dialoog hoe gemeenten hier praktische invulling aan kunnen geven en hoe bedrijven hier een rol in kunnen spelen.

  Lees verder
 • 16 november 2017

  Marktconsultatie MaaS

  Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en decentrale overheden blijven ook de komende jaren investeren in het oplossen van mobiliteitsknelpunten. Gezamenlijk zijn zij daarom op zoek naar innovatieve en onorthodoxe oplossingen op het gebied van multimodale, digitaal toegankelijke mobiliteitsdiensten voor Mobility as a Service (MaaS).

  Lees verder
 • 03 november 2017

  Forum ‘Energy for Smart Mobilty’ Marseille 2018

  Op 15 en 16 februari aanstaande wordt in Marseille voor de eerste keer het forum ‘Energy for Smart Mobility’. Dit forum is specifiek gericht op Energietransitie, SmartCharging, V2G. De Franse organisatie heeft ervoor gekozen om dit forum op poten te zetten met medewerking van Duitsland, Denemarken en Nederland, de voertaal voor het forum is daarom in het Engels

  Lees verder
 • 24 oktober 2017

  Vooruitzien met blik – elektrische auto als onderdeel van energietransitie

  Het is alom bekend dat Nederland de afgelopen 7 jaar fors heeft geïnvesteerd in elektrische mobiliteit, en met succes. Ons land telt inmiddels bijna 120.000 auto’s met een stekker,  ruim 30.000 publieke laadpunten, en staat hierdoor vooral qua oplaadinfrastructuur internationaal te boek als koploper. Maandelijks verdringen buitenlandse delegaties zich daarom rond aansprekende E-Mobility projecten in ons land.  

  Lees verder

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo