Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

 • 09 april 2018

  Uitnodiging UK-NL Seminar Elektrische en Slimme Mobiliteit (17-18 mei 2018, Helmond)

  Lees verder
 • 23 maart 2018

  Uw EV-business uitbreiden naar Zwitserland? Vereniging DOET peilt graag uw interesse.

  Op initiatief van de Nederlandse ambassade te Zwitserland c.q. het ministerie van Buitenlandse Zaken is Vereniging DOET recent benaderd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) om gezamenlijk de mogelijke interesse te peilen voor het ontplooien van EV-activiteiten in Zwitserland.

  Lees verder
 • 14 maart 2018

  Rapport Verdienpotentieel E-mobility komt aan bod in Tweede Kamer

  Op 19 april wordt het onlangs verschenen rapport Verzilvering Verdienpotentieel Elektrisch Vervoer besproken in de Tweede Kamer.

  Lees verder
 • 22 februari 2018

  Europese subsidie voor laadinfra Nederland en Vlaanderen

  Op 20 februari heeft het project BENEFIC een subsidiecall gepubliceerd voor investeringen in alternatieve laad- en tankinfrastructuur in Nederland en Vlaanderen. BENEFIC wordt gefinancierd door het Connecting Europe Facility-programma (CEF) van de Europese Unie en streeft er naar in Nederland en Vlaanderen 740 punten voor alternatieve brandstoffen en energiedragers te realiseren tegen 2020.

  Lees verder
 • 20 februari 2018

  De elektrische auto wordt de toekomst. Zijn we daarop voorbereid?

  In 2025 moeten bijna alle nieuwe auto’s elektrisch zijn. Ook de opwek van duurzame energie maakt een stormachtige ontwikkeling door. Hoe kan de elektrische auto de energietransitie versnellen? We moeten nadenken over onze energie-infrastructuur en hoe we deze revolutie in mobiliteit en energie mogelijk gaan maken.

  Lees verder
 • 07 februari 2018

  Doe mee met de GO!-NH challenge en accelerator

  De GO!-NH Accelerator versnelt MKB-bedrijven en startups. Nieuw denken, nieuwe vaardigheden en nieuwe partners zijn vereist. Het eerste programma draait om duurzame mobiliteit en is voor startups, innovatieve MKB-bedrijven, grote organisaties en instellingen. GO!-NH brengt alle relevante partijen bij elkaar om dit ecosysteem van duurzame innovaties te activeren, te verbinden en te laten groeien.

  Lees verder
 • 07 februari 2018

  Inkomende missie China

  Via het Nederlandse consulaat in Shanghai en via RVO ontvingen Vereniging DOET  recent het verzoek of er leden zijn die interesse hebben in het ontvangen van een Chinese delegatie.

  Lees verder
 • 07 februari 2018

  PIB Verenigd Koninkrijk

  De opzet van een mogelijke PIB VK (Partners International Business) lijkt op voldoende steun te kunnen rekenen, zo blijkt uit de eerste verkenningen die de afgelopen weken zijn uitgevoerd door Pieter Dekker, beoogd penvoerder van deze PIB en tevens bestuurslid van DOET.  

  Lees verder
 • 07 februari 2018

  Forum ‘Energy for Smart Mobilty’ Marseille 2018

  Op 15 en 16 februari aanstaande wordt in het ‘Palais du Pharo’ te Marseille voor de eerste keer het forum ‘Energy for Smart Mobility’ georgansieerd. Dit forum is specifiek gericht op Energietransitie, SmartCharging, V2G, etc. De Franse organisatie heeft ervoor gekozen om dit forum op poten te zetten met medewerking van Duitsland, Denemarken en Nederland, de voertaal voor het forum is daarom in het Engels.

  Lees verder
 • 02 februari 2018

  Rondetafelgesprek Tweede Mobiliteitsoverleg – Tweede Kamer

  Op 8 februari organiseert de Tweede Kamercommissie van Infrastructuur en Waterstaat een rondetafelgesprek over twee Europese (e-mobility) aangelegenheden:

  Lees verder

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo