Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

 • 10 februari 2019

  Charge Days | 21st-22nd March | Hattingen, Ruhr Valley

  Building up a worldwide-standardized charging infrastructure for electric vehicles is one of the major challenges of e-mobility. After defining standards for charging of electric vehicles in the past few years, the CHARGEDAYS  Conference this year from 21st to 22nd March 2019 will focus on the following topics:
   
  The  Conference focal areas this year are:

  - Experience with High Power Charging
  - State of Implementation of Charging Infrastructure

  Lees verder
 • 05 februari 2019

  Future of Charging

  Technische Universiteit Eindhoven, HvA, AutomotiveNL, e-mobil BW, TKI en NKL organiseren op 19 en 20 februari 2019 voor de derde keer het Engelstalige symposium Future of Charging. Een dag lang staat toegepast onderzoek op het gebied van laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer centraal.

  Lees verder
 • 28 januari 2019

  Electric Vehicles International Conference Boekarest

  Lees verder
 • 17 januari 2019

  informatiebijeenkomst Holland e-Mobility House op EVS32 in Lyon

  U bent van harte uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst ‘Holland e-Mobility House op EVS32 in Lyon’ op dinsdag 12 februari 2019, van 15.00-18.00 uur. Locatie: Stadskantoor gemeente Utrecht, Stadsplateau 1, 3521 AZ, Utrecht.

  Lees verder
 • 26 november 2018

  Batterij workshop Brussel 11 december

  Aanwezig zijn mensen van de Commissie, van de Europese Investerings Bank, en van InnoEnergy (nauw betrokken bij de plannen van de EU Battery Alliance). Opzet is een interactieve bijeenkomst van 14-16 uur in Brussel gevolgd door een netwerk receptie. De bedoeling is dat de bijeenkomst deels plenair is, maar daarnaast ook de gelegenheid geeft voor individuele deelnemers om met vertegenwoordigers van de Europese Commissie, Innoenergy en de EIB hun vragen te bespreken. Dit is een unieke gelegenheid om uit eerste hand te horen wat de batterij plannen zijn en wat de richting is uit Europa.

  Lees verder
 • 19 november 2018

  Bedrijvenmissie Saksen via PIB Zuid-Duitsland

  Lees verder
 • 16 november 2018

  Forum 'Energy for Smart Mobility' te Marseille, maart 2019

  2e editie Forum 'Energy for Smart Mobility' te Marseille, 14 en 15 maart 2019

  Lees verder
 • 16 november 2018

  DOET lid Eco-movement ontvangt investering van Arches Capital voor versnelde expansie

  Hilversum, 15-11-2018

  Lees verder
 • 29 oktober 2018

  DOET ontstemd over mogelijk faillissement van Stint

  Vereniging DOET, de branchevereniging voor elektrische mobiliteit, is zeer ontstemd over het mogelijke faillissement van haar lid Stint en vraagt zich af hoeveel andere innovatieve ondernemingen in de elektrische mobiliteit moeten sneuvelen voor dat minister van Nieuwenhuizen met de branche wil gaan samenwerken. Volgens de minister laat wetgeving op zich wachten, echter de ondernemers van DOET ondervinden hier nu direct schade van tot aan – zoals in het geval van Stint – een faillissement aan toe.

  Lees verder
 • 17 oktober 2018

  Definitielijst schept duidelijkheid in de EV-wereld

  Weet u wat het verschil is tussen een laadpunt en een laadlocatie? Of waar de afkortingen OCPI en OCPP voor staan? RVO.nl heeft een brochure opgesteld waar deze en andere begrippen uit de wereld van elektrisch laden staan, per thema gerangschikt. Deze brochure, getiteld ‘Laden van elektrische voertuigen- definities en toelichting’, is tot stand gekomen in samenwerking met ElaadNL en NKL.

  Lees verder

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo