Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

 • 11 juli 2019

  Anglo-Dutch networking event on Smart Mobility in Millbrook, UK.

  Dear member,

  Lees verder
 • 27 juni 2019

  European Utility Week (12-14 november in Parijs) i.s.m. AVERE

  Om EV-bedrijven bij elkaar te brengen en in contact te brengen met de Europese energie sector biedt European Utility Week (12-14 november in Parijs) in samenwerking met AVERE de mogelijkheid om krachten te bundelen in een EV-paviljoen. Als exposant van dit paviljoen en lals id van DOET krijgt u 1 gratis Summit pas.

  Lees verder
 • 03 juni 2019

  International Cargo Bike Festival 2019

  Het achtste International Cargo Bike Festival(ICBF) vindt dit jaar plaats in Groningen, van 14-16 juni. Sinds de eerste editie van 2012 heeft dit festival zich wereldwijd ontwikkeld tot hét event op het gebied van fietslogistiek, en het wordt bezocht door professionals en organisaties die zich bezighouden met leefbaarder maken van binnensteden door middel van de fiets.

  Lees verder
 • 27 mei 2019

  Kansenseminar green economy en e-mobility Italië

  Op 14 juni a.s. zal bij de RVO in Den Haag een Kansenseminar over green economy en e-mobility in Italië plaatsvinden (deadline inschrijving: 10 juni). Tijdens deze bijeenkomst worden deze sectoren en de kansen voor Nederlandse bedrijven nader toegelicht. 

  Lees verder
 • 27 mei 2019

  HAN - Mini-symposium "BACK TO THE FUTURE OF MOBILITY”

  Lees verder
 • 26 maart 2019

  Vereniging DOET en HAN slaan de handen ineen voor LEV

  De branchevereniging voor elektrische mobiliteit (DOET) en de Automotive Research afdeling van de  Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN-AR) nemen samen het initiatief om met de branche een kwaliteitssysteem te ontwikkelen voor Light Electric Vehicles (LEV). Hierin zullen uniforme afspraken worden gemaakt over productieprocessen, aflevercontroles en gebruiksinstructies. 

  Lees verder
 • 26 maart 2019

  Living Lab Last Mile – We All Wheel

  De omgeving van Delft kent een aantal bedrijventerreinen die slecht bereikbaar zijn met het openbaar vervoer zoals Delftechpark, Delft Technology Park en Schieoevers. Werknemers in de buurt pakken de fiets, maar woon je verder weg dan ben je aangewezen op de auto, terwijl het station Delft Zuid slechts op nog geen twee kilometer afstand van deze bedrijventerreinen ligt. Inmiddels loopt de toegangsweg N470 op spitsuren behoorlijk vol. Kortom, mogelijkheden genoeg om iets in de last mile te doen. We-all-wheel is, in samenwerking met de Technische Universiteit Delft, Technostarters Delft Vastgoed BV en Tjip The Platform Engineers gestart met een Living Lab Last Mile.

  Lees verder
 • 15 maart 2019

  Vereniging DOET verheugd over mogelijke plannen verhoging BPM.

  Volgens goed geïnformeerde bronnen zou het kabinet plannen hebben om de aanschafbelasting (BPM) op nieuwe diesel- en benzineauto’s te verhogen. Vereniging DOET ziet dit als een goede mogelijkheid om de uitrol van nieuwe EV’s verder te versnellen.

  Lees verder
 • 13 maart 2019

  Kansenrapport Elektrisch Vervoer in het Verenigd Koninkrijk

  Met bijna 70 miljoen inwoners en een hoog economisch ontwikkelingsniveau, heeft het Verenigd Koninkrijk een grote markt voor hoogwaardige producten en diensten. Parallel daaraan heeft het Nederlands bedrijfsleven zich de laatste jaren ontwikkeld tot één van de wereldwijde koplopers op het gebied van Elektrisch Vervoer. Nu het Verenigd Koninkrijk een ambitieuze strategie op het gebied van elektrisch vervoer heeft aangekondigd, liggen er daarom mooie kansen om Britse overheden en private partijen te helpen deze doelen te bereiken. Andersom kunnen partnerships met Nederlandse bedrijven voor Britse partijen de deur naar continentaal Europa openen.

  Lees verder
 • 26 februari 2019

  Verlenging financiering voor 56 Franse poles de competitivite

  20 pôles op het gebied van duurzame mobiliteit, water, energie, circulaire economie, recycling en duurzame materialen

  Lees verder

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo