Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

 • 26 november 2018

  Batterij workshop Brussel 11 december

  Aanwezig zijn mensen van de Commissie, van de Europese Investerings Bank, en van InnoEnergy (nauw betrokken bij de plannen van de EU Battery Alliance). Opzet is een interactieve bijeenkomst van 14-16 uur in Brussel gevolgd door een netwerk receptie. De bedoeling is dat de bijeenkomst deels plenair is, maar daarnaast ook de gelegenheid geeft voor individuele deelnemers om met vertegenwoordigers van de Europese Commissie, Innoenergy en de EIB hun vragen te bespreken. Dit is een unieke gelegenheid om uit eerste hand te horen wat de batterij plannen zijn en wat de richting is uit Europa.

  Lees verder
 • 19 november 2018

  Bedrijvenmissie Saksen via PIB Zuid-Duitsland

  Lees verder
 • 16 november 2018

  Forum 'Energy for Smart Mobility' te Marseille, maart 2019

  2e editie Forum 'Energy for Smart Mobility' te Marseille, maart 2019

  Lees verder
 • 16 november 2018

  DOET lid Eco-movement ontvangt investering van Arches Capital voor versnelde expansie

  Hilversum, 15-11-2018

  Lees verder
 • 29 oktober 2018

  DOET ontstemd over mogelijk faillissement van Stint

  Vereniging DOET, de branchevereniging voor elektrische mobiliteit, is zeer ontstemd over het mogelijke faillissement van haar lid Stint en vraagt zich af hoeveel andere innovatieve ondernemingen in de elektrische mobiliteit moeten sneuvelen voor dat minister van Nieuwenhuizen met de branche wil gaan samenwerken. Volgens de minister laat wetgeving op zich wachten, echter de ondernemers van DOET ondervinden hier nu direct schade van tot aan – zoals in het geval van Stint – een faillissement aan toe.

  Lees verder
 • 17 oktober 2018

  Definitielijst schept duidelijkheid in de EV-wereld

  Weet u wat het verschil is tussen een laadpunt en een laadlocatie? Of waar de afkortingen OCPI en OCPP voor staan? RVO.nl heeft een brochure opgesteld waar deze en andere begrippen uit de wereld van elektrisch laden staan, per thema gerangschikt. Deze brochure, getiteld ‘Laden van elektrische voertuigen- definities en toelichting’, is tot stand gekomen in samenwerking met ElaadNL en NKL.

  Lees verder
 • 11 oktober 2018

  BATTERY DAY 06-12-2018

  AutomotiveNL organiseert samen met Vereniging DOET de “battery day”.

  Lees verder
 • 10 oktober 2018

  Holland E-Mobility op AVERE Congres

  Bezoekt u ook de AVERE E-Mobility Conference op 17 & 18 oktober in Brussel? Kom dan naar de Holland E-mobility stand in de Silver Foyer van het Square Convention Center.

  Lees verder
 • 10 oktober 2018

  Brokerage Event “THE ELECTRIC VEHICLE” – IMAGINE MOBILITY MEETINGS

  IMAGINE MOBILITY MEETINGS (IMM) is the key annual event organized by MOV’EO, the Mobility and Automotive R&D innovation cluster and the RAVI, Paris region automobility and vehicle networks.It brings together the whole automotive community, French and international, dedicated to innovations and mobility market: over 200 professionals, 400 B2B meetings, 20 key sessions accounts.

  Lees verder
 • 08 oktober 2018

  Vervolg proces Klimaatakkoord

  Afgelopen vrijdag 5 oktober heeft het kabinet haar appreciatie op het voorstel voor hoofdlijnen van een Klimaatakkoord gepubliceerd. Hierin heeft het kabinet de sectortafels gevraagd in de tweede ronde nadrukkelijker in beeld te brengen welke aanvullende maatregelen nog mogelijk zijn. Ook heeft het kabinet een aantal kaders meegegeven rondom kosteneffectiviteit en betaalbaarheid. Het accent is (te) zwaar op subsidiëring komen te liggen, stelt het kabinet. Bovendien heeft het kabinet aangegeven dat zij het belangrijk vindt dat de energietransitie voor ieder huishouden en iedere Nederlander haalbaar en betaalbaar blijft. De concurrentiepositie van het Nederlandse bedrijfsleven en weglekeffecten van CO2-uitstoot blijven ook belangrijke aandachtspunten. Daarnaast wordt maatschappelijk draagvlak genoemd als een van de kaders voor het Klimaatakkoord. Hierbij moet gekeken worden naar ruimtelijke inpassing, burgerparticipatie en het nieuwe perspectief voor Groningen.

  Lees verder

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo