Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

 • 26 maart 2019

  Vereniging DOET en HAN slaan de handen ineen voor LEV

  De branchevereniging voor elektrische mobiliteit (DOET) en de Automotive Research afdeling van de  Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN-AR) nemen samen het initiatief om met de branche een kwaliteitssysteem te ontwikkelen voor Light Electric Vehicles (LEV). Hierin zullen uniforme afspraken worden gemaakt over productieprocessen, aflevercontroles en gebruiksinstructies. 

  Lees verder
 • 26 maart 2019

  Living Lab Last Mile – We All Wheel

  De omgeving van Delft kent een aantal bedrijventerreinen die slecht bereikbaar zijn met het openbaar vervoer zoals Delftechpark, Delft Technology Park en Schieoevers. Werknemers in de buurt pakken de fiets, maar woon je verder weg dan ben je aangewezen op de auto, terwijl het station Delft Zuid slechts op nog geen twee kilometer afstand van deze bedrijventerreinen ligt. Inmiddels loopt de toegangsweg N470 op spitsuren behoorlijk vol. Kortom, mogelijkheden genoeg om iets in de last mile te doen. We-all-wheel is, in samenwerking met de Technische Universiteit Delft, Technostarters Delft Vastgoed BV en Tjip The Platform Engineers gestart met een Living Lab Last Mile.

  Lees verder
 • 15 maart 2019

  Vereniging DOET verheugd over mogelijke plannen verhoging BPM.

  Vereniging DOET verheugd over mogelijke plannen verhoging BPM

  Lees verder
 • 13 maart 2019

  Kansenrapport Elektrisch Vervoer in het Verenigd Koninkrijk

  Met bijna 70 miljoen inwoners en een hoog economisch ontwikkelingsniveau, heeft het Verenigd Koninkrijk een grote markt voor hoogwaardige producten en diensten. Parallel daaraan heeft het Nederlands bedrijfsleven zich de laatste jaren ontwikkeld tot één van de wereldwijde koplopers op het gebied van Elektrisch Vervoer. Nu het Verenigd Koninkrijk een ambitieuze strategie op het gebied van elektrisch vervoer heeft aangekondigd, liggen er daarom mooie kansen om Britse overheden en private partijen te helpen deze doelen te bereiken. Andersom kunnen partnerships met Nederlandse bedrijven voor Britse partijen de deur naar continentaal Europa openen.

  Lees verder
 • 26 februari 2019

  Verlenging financiering voor 56 Franse poles de competitivite

  20 pôles op het gebied van duurzame mobiliteit, water, energie, circulaire economie, recycling en duurzame materialen

  Lees verder
 • 10 februari 2019

  Charge Days | 21st-22nd March | Hattingen, Ruhr Valley

  Building up a worldwide-standardized charging infrastructure for electric vehicles is one of the major challenges of e-mobility. After defining standards for charging of electric vehicles in the past few years, the CHARGEDAYS  Conference this year from 21st to 22nd March 2019 will focus on the following topics:
   
  The  Conference focal areas this year are:

  - Experience with High Power Charging
  - State of Implementation of Charging Infrastructure

  Lees verder
 • 28 januari 2019

  Electric Vehicles International Conference Boekarest

  Lees verder
 • 17 januari 2019

  informatiebijeenkomst Holland e-Mobility House op EVS32 in Lyon

  U bent van harte uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst ‘Holland e-Mobility House op EVS32 in Lyon’ op dinsdag 12 februari 2019, van 15.00-18.00 uur. Locatie: Stadskantoor gemeente Utrecht, Stadsplateau 1, 3521 AZ, Utrecht.

  Lees verder
 • 19 november 2018

  Bedrijvenmissie Saksen via PIB Zuid-Duitsland

  Lees verder
 • 16 november 2018

  Forum 'Energy for Smart Mobility' te Marseille, maart 2019

  2e editie Forum 'Energy for Smart Mobility' te Marseille, 14 en 15 maart 2019

  Lees verder

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo