Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

 • 30 mei 2018

  Innovatiecluster Elektrische Mobiliteit van start

  Koploper Nederland gaat nóg beter samenwerken bij innovaties en onderzoeken op het gebied van elektrisch vervoer. De start van het  Innovatiecluster Elektrische mobiliteit gaat hierbij een belangrijke rol spelen als verbinder en versneller. Betere samenwerking leidt tot versnelling van de innovatie en versterking van het onderzoek op dit gebied. Zo behoud Nederland de opgebouwde voorsprong, worden economische kansen optimaal benut en verbetert de bereikbaarheid en de leefbaarheid van de Nederlandse steden.

  Lees verder
 • 28 mei 2018

  EV ambities in Polen

  Via een programma van Buitenlandse Zaken wordt er van 12 tot 14 juni een Poolse delegatie in Nederland rondgeleid, om kennis te maken met Nederland als EV land. RVO organiseert deze inkomende missie. De Poolse overheid heeft grote ambities en ook concrete plannen voor aantallen laadpunten. 

  Lees verder
 • 09 april 2018

  Uitnodiging UK-NL Seminar Elektrische en Slimme Mobiliteit (17-18 mei 2018, Helmond)

  Lees verder
 • 23 maart 2018

  Uw EV-business uitbreiden naar Zwitserland? Vereniging DOET peilt graag uw interesse.

  Op initiatief van de Nederlandse ambassade te Zwitserland c.q. het ministerie van Buitenlandse Zaken is Vereniging DOET recent benaderd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) om gezamenlijk de mogelijke interesse te peilen voor het ontplooien van EV-activiteiten in Zwitserland.

  Lees verder
 • 14 maart 2018

  Rapport Verdienpotentieel E-mobility komt aan bod in Tweede Kamer

  Op 19 april wordt het onlangs verschenen rapport Verzilvering Verdienpotentieel Elektrisch Vervoer besproken in de Tweede Kamer.

  Lees verder
 • 22 februari 2018

  Europese subsidie voor laadinfra Nederland en Vlaanderen

  Op 20 februari heeft het project BENEFIC een subsidiecall gepubliceerd voor investeringen in alternatieve laad- en tankinfrastructuur in Nederland en Vlaanderen. BENEFIC wordt gefinancierd door het Connecting Europe Facility-programma (CEF) van de Europese Unie en streeft er naar in Nederland en Vlaanderen 740 punten voor alternatieve brandstoffen en energiedragers te realiseren tegen 2020.

  Lees verder
 • 20 februari 2018

  De elektrische auto wordt de toekomst. Zijn we daarop voorbereid?

  In 2025 moeten bijna alle nieuwe auto’s elektrisch zijn. Ook de opwek van duurzame energie maakt een stormachtige ontwikkeling door. Hoe kan de elektrische auto de energietransitie versnellen? We moeten nadenken over onze energie-infrastructuur en hoe we deze revolutie in mobiliteit en energie mogelijk gaan maken.

  Lees verder
 • 07 februari 2018

  Doe mee met de GO!-NH challenge en accelerator

  De GO!-NH Accelerator versnelt MKB-bedrijven en startups. Nieuw denken, nieuwe vaardigheden en nieuwe partners zijn vereist. Het eerste programma draait om duurzame mobiliteit en is voor startups, innovatieve MKB-bedrijven, grote organisaties en instellingen. GO!-NH brengt alle relevante partijen bij elkaar om dit ecosysteem van duurzame innovaties te activeren, te verbinden en te laten groeien.

  Lees verder
 • 07 februari 2018

  Inkomende missie China

  Via het Nederlandse consulaat in Shanghai en via RVO ontvingen Vereniging DOET  recent het verzoek of er leden zijn die interesse hebben in het ontvangen van een Chinese delegatie.

  Lees verder
 • 07 februari 2018

  PIB Verenigd Koninkrijk

  De opzet van een mogelijke PIB VK (Partners International Business) lijkt op voldoende steun te kunnen rekenen, zo blijkt uit de eerste verkenningen die de afgelopen weken zijn uitgevoerd door Pieter Dekker, beoogd penvoerder van deze PIB en tevens bestuurslid van DOET.  

  Lees verder

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo