Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

 • 07 oktober 2019

  DOET op Ecomobiel

  Op donderdag 10 oktober zal Jochem Beunderman namens DOET op de Ecomobiel een bijdrage leveren aan de sessie Servicelogistiek.

  Lees verder
 • 07 oktober 2019

  Rolling the City onthult Cargo LEV: de Regis Epic0

   In de Westergasfabriek in Amsterdam heeft Rolling the City op 3 oktober de compleet nieuwe Regis Epic0-serie onthuld. De nieuwe Light Electric Vehicle (LEV), waarmee Rolling the City de Amsterdamse binnenstad duurzamer en leefbaarder wil maken, is per direct leverbaar in verschillende opbouwvarianten voor uiteenlopende cargo-toepassingen.

  Lees verder
 • 06 oktober 2019

  Theo Hendriks spreker tijdens jubileum Vereniging DOET

  Op 14 november viert Vereniging DOET haar 10-jarig bestaan en naast de Amsterdamse wethouder Sharon Dijksma zal die middag ook Theo Hendriks, Europees zakenman van het jaar 2009, een prikkelende presentatie geven voor de genodigden. 

  Lees verder
 • 12 september 2019

  DOET-lid MisterGreen Electric lease nu ook in België!

  In september 2019 treedt MisterGreen Electric lease, een innovatieve leasemaatschappij zich uitsluitend richt op 100% elektrische auto’s, toe tot de Belgische markt. 

  Lees verder
 • 11 juli 2019

  Anglo-Dutch networking event on Smart Mobility in Millbrook, UK.

  Dear member,

  Lees verder
 • 27 juni 2019

  European Utility Week (12-14 november in Parijs) i.s.m. AVERE

  Om EV-bedrijven bij elkaar te brengen en in contact te brengen met de Europese energie sector biedt European Utility Week (12-14 november in Parijs) in samenwerking met AVERE de mogelijkheid om krachten te bundelen in een EV-paviljoen. Als exposant van dit paviljoen en lals id van DOET krijgt u 1 gratis Summit pas.

  Lees verder
 • 03 juni 2019

  International Cargo Bike Festival 2019

  Het achtste International Cargo Bike Festival(ICBF) vindt dit jaar plaats in Groningen, van 14-16 juni. Sinds de eerste editie van 2012 heeft dit festival zich wereldwijd ontwikkeld tot hét event op het gebied van fietslogistiek, en het wordt bezocht door professionals en organisaties die zich bezighouden met leefbaarder maken van binnensteden door middel van de fiets.

  Lees verder
 • 27 mei 2019

  Kansenseminar green economy en e-mobility Italië

  Op 14 juni a.s. zal bij de RVO in Den Haag een Kansenseminar over green economy en e-mobility in Italië plaatsvinden (deadline inschrijving: 10 juni). Tijdens deze bijeenkomst worden deze sectoren en de kansen voor Nederlandse bedrijven nader toegelicht. 

  Lees verder
 • 27 mei 2019

  HAN - Mini-symposium "BACK TO THE FUTURE OF MOBILITY”

  Lees verder
 • 26 maart 2019

  Vereniging DOET en HAN slaan de handen ineen voor LEV

  De branchevereniging voor elektrische mobiliteit (DOET) en de Automotive Research afdeling van de  Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN-AR) nemen samen het initiatief om met de branche een kwaliteitssysteem te ontwikkelen voor Light Electric Vehicles (LEV). Hierin zullen uniforme afspraken worden gemaakt over productieprocessen, aflevercontroles en gebruiksinstructies. 

  Lees verder

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo