Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

 • 30 september 2020

  DOET ziet definitief af van deelname aan EV Experience

  Vereniging DOET heeft besloten af te zien van deelname aan EV-Experience. De situatie die recent is ontstaan na de persconferentie van premier Rutte en minister de Jonge vraagt ook van ons terughoudendheid met betrekking tot niet noodzakelijke reizen en het begeven in grote gezelschappen.

  Vereniging DOET vindt het momenteel niet langer verantwoord om medewerkers van o.a. haar secretariaat gedurende het evenement contacten te laten onderhouden met de forse aantallen gasten en leden die bij de beoogde DOET-workshops over het veilig laden en stallen van EV's in parkeergarages in het vooruitschiet lagen. Echter, DOET zal deze workshops in principe alsnog online uivoeren, waarschijnlijk nog in de komende maand (oktober).  

  Lees verder
 • 08 juli 2020

  Veilig opladen in parkeergarages

  De discussie over de vermeende onveiligheid van het laden en stallen van elektrische auto’s in parkeergarages wordt al langere tijd breed uitgemeten in de media, een en ander zal u vast niet zijn ontgaan.

  Lees verder
 • 28 april 2020

  Strukton Civiel en ChargeMakers zorgen samen voor laadoplossingen op de bouwplaats

  Het beeld op de bouwplaats is aan het veranderen; het wordt nog stiller, schoner en veiliger mede door gebruik van elektrisch materieel. Deze verandering gaat niet vanzelf, om dit materieel optimaal in te zetten zijn nieuwe oplossingen nodig. Daarom bieden Strukton Civiel Start-up & Innovation Centre en ChargeMakers vanaf vandaag tijdelijke laadinfrastructuur bij bouwplaatsen en infrawerken aan.

  Lees verder
 • 22 april 2020

  International Cargo Bike Meetup 2020

  Het negende International Cargo Bike Festival (ICBF) is uitgesteld, maar … de eerste digitale International Cargo Bike Meetup komt eraan! En wel op vrijdag 24 april, de oorspronkelijke datum van de ICBF Conference. 

  Lees verder
 • 14 april 2020

  Gezocht: oplossingen voor zero-emissie servicelogistiek via hubs

  Gezocht: oplossingen voor zero-emissie servicelogistiek via hubs

  Lees verder
 • 18 maart 2020

  Update: Corona regelingen voor ondernemers en economie

  De gevolgen van de uitbraak van het coronavirus raken ons allen hard. Ons secretariaat is indien gewenst uiteraard bereikbaar voor overleg of advies.  De relevante informatie die ons bereikt zullen wij op gezette tijden met u delen. Wij wensen u allen enorm veel sterkte toe in deze onzekere periode. Michel van Lindert (0614312182) / Jochem Beunderman (0627200890) en bestuur Vereniging DOET

  Lees verder
 • 15 maart 2020

  Handreiking voor ondernemers i.v.m. Corona virus

  Voor ondernemers die met vragen kampen over wat er mag en kan nu het Corona virus het dagelijkse leven in Nederland in haar greep houdt. 

  Lees verder
 • 26 februari 2020

  Vereniging DOET steunt Klimaatakkoord

  Vandaag ondertekende Vereniging DOET het Klimaatakkoord. De branchevereniging voor elektrische mobiliteit uitte bij de ondertekening door voorzitter Eric van Voorden wel haar zorgen over de toegenomen onzekerheid over de stimulering van elektrische voertuigen.

  Lees verder
 • 23 februari 2020

  Reactie DOET op uitzending Kassa inzake veiligheid elektrische auto

  Als antwoord op de uitzending van Kassa d.d. 22 februari 2020 met als onderwerp “brandgevaar elektrische auto", is de reactie van Vereniging DOET hieronder weergegeven.

  Lees verder
 • 20 januari 2020

  DOET en Enterprise Europe Network versterken samenwerking elektrisch vervoer

  Lees verder

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo