Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Vereniging DOET verwelkomt, Hugo van Halder, Senior Public Affairs Manager – Fastned, als nieuw bestuurslid

28 juni 2024

Vereniging DOET verwelkomt, Hugo van Halder, Senior Public Affairs Manager – Fastned, als nieuw bestuurslid

Hugo is benoemd tot bestuurslid CPO en het bestuur en de medewerkers van Vereniging DOET zijn blij met de komst van deze toegewijde professional. In de afgelopen jaren heeft het secretariaat al meerdere keren succesvol met Hugo samengewerkt en zijn bijdrage werd zeer gewaardeerd. Als bestuurslid CPO zal Hugo zich richten op de belangen van laadpaalexploitanten (CPO’s)

Zelf zegt Hugo van Halder over zijn rol van bestuurslid: Door gezamenlijk op te trekken kunnen bedrijven aan beleidsmakers duidelijk maken dat zij niet enkel voor hun eigen belang pleiten, maar samen al compromissen hebben gesloten om dat bredere verhaal te kunnen vertellen. In een veranderend politiek klimaat, waarin vermoedelijk nog veel harder getrokken zal moeten worden aan steun voor elektrische mobiliteit, is dit geen overbodige luxe.

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo