Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

NAL organiseert informatiesessie over slim laden

29 februari 2024

NAL organiseert informatiesessie over slim laden

Het stroomnet staat onder druk en het laden van EV’s is steeds actueler. Vanuit de Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL) werken we hard om slim laden gemeengoed te laten worden. Daarom organiseren we op 28 maart een sessie over het nationaal opschalingsprogramma ‘Slim laden voor iedereen'.

Slim laden is een ‘must have’ om te zorgen voor een stabiel en betaalbaar elektriciteitsnetwerk en een zorgeloze overstap naar elektrisch vervoer. Slim laden maakt vraagsturing en tijdelijke opslag via miljoenen elektrische voertuigen mogelijk. Het maakt het energiesysteem flexibeler en is daarmee onmisbaar voor de transities in mobiliteit en energie in Nederland. Daarom nodigen we u van harte uit om bijgepraat te worden en uw gedachten te delen.

Op donderdag 28 maart vindt bij Last Mile Solutions te Rotterdam van 15:00 tot 18:00 de informatiesessie plaats over het nationaal opschalingsprogramma voor Slim laden: ‘Slim laden voor iedereen’. CEO Eric van Voorden van Last Mile Solutions is voorzitter van Vereniging DOET en deze vereniging draagt als een van de kernteamleden in verschillende werkgroepen bij aan de totstandkoming van het opschalingsprogramma.

Het doel van deze sessie is u te informeren over de recente ontwikkelingen van het nationale opschalingsprogramma en de vooruitgang die we gezamenlijk geboekt hebben. Ook willen we ons door Nico Brinkel verder laten inspireren met de laatste inzichten rondom slim laden. Daarnaast is er ook ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. Lees hier verder. 

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo