Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

02 november 2023

Charging Open 2024: Na een Schitterende Eerste Editie, Tijd om Door te Pakken!

De inschrijving voor Charging Open 2024 is geopend! Na een succesvolle eerste editie is het nu tijd om de momentum vast te houden en door te pakken. Als trotse communicatiepartner van dit evenement willen we jullie enthousiast maken voor een nog sprankelendere tweede editie.

Of je nu een ervaren golfer bent of net begint met de sport, Charging Open is de perfecte gelegenheid om in een ontspannen setting te netwerken. De golfbaan vormt het decor voor betekenisvolle gesprekken, innovatieve ideeën en nieuwe samenwerkingsmogelijkheden binnen de EV-branche.

Begin 2024 met een voorsprong: markeer nu alvast 13 juni in je kalender en verzeker jezelf van een plek bij Charging Open. Laat je inspireren, leg nieuwe contacten en versterk bestaande banden. Het belooft een dag te worden waarbij zowel het golfen als de EV-branche centraal staan.

Meld je nu gelijk aan voor Charging Open 2024 en zet samen met ons de volgende stap in de EV-evolutie! 

www.chargingopen.nl

CO_26.jpg

 

 

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo