Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

14 september 2022

Bestuur Vereniging DOET breidt uit

In navolging van onze oproep onder onze leden afgelopen juni,heeft het bestuur van Vereniging DOET recent besloten om Arne Richters, Head of Public Affairs en Communicatie van Allego, aangezocht zitting te nemen in het bestuur van DOET in de rol van internationaal secretaris (foto). Het bestuur telt daarmee nu 4 leden: Arne Richters, Pieter Dekker (penningmeester), Esther van Bergen (secretaris) en Eric van Voorden (voorzitter).

Richters, werkend vanuit Brussel voor het rap groeiende Arnhemse bedrijf Allego, is een welkome aanvulling van het bestuur. Als mede-oprichter van ChargeUp Europe, oud bestuurslid van Avere Europa, voormalig voorman van ’t E-mobility platform en lid van de werkgroep Internationalisering van het FET, heeft Richters ruime ervaring buiten de landsgrenzen en biedt hij een scherpe kijk op het belang van de Nederlandse E-mobility sector in Europa en daarbuiten. Bestuur en secretariaat kijken er naar uit om met hem samen te gaan werken en de vereniging zo nog meer slagkracht te bieden.

Arne Richters (@ArneRichters) / Twitter

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo