Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

25 juli 2022

Ebusco ondertekent intentieverklaring om productiefaciliteit te leasen in Metropole Rouen

Ebusco kondigt vanochtend aan dat het een intentieverklaring heeft getekend voor het leasen van 21.000m2 in Metropole Rouen om zijn toekomstige groeiambities in Frankrijk en Zuidwest-Europa te faciliteren.

Ebusco heeft het Renault Cléon terrein gekozen als nieuwe locatie voor zijn Franse hoofdkantoor en productiefaciliteit. De locatie kwam beschikbaar na een strategische verschuiving waarin Cléon enkel 100% elektrische voertuigen gaat produceren. Hierdoor ontstaat er een nieuw ecosysteem dat gericht is op voortdurende innovatie. Ebusco zal hieraan bijdragen met zijn ervaring in elektrificatie van het openbaar vervoer en kennis op het gebied van lichtgewicht toepassingen in zijn unieke bus design.

Lees hier het volledige artikel. 

ebusco_22_12m_amb_01-scaled.jpg

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo