Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

25 februari 2021

Wijzigingsregeling gebruikersinformatie oplaadpunten

De internetconsultatie over de Wijzigingsregeling gebruikersinformatie oplaadpunten is gestart. Deze consulatie gaat in op de regels voor het beschikbaar stellen van digitale gebruikersinformatie over publiek toegankelijke oplaadpunten door exploitanten. 

Het ministerie van IenW bereidt een wijziging voor van de Regeling technische eisen en gebruikersinformatie over de infrastructuur van alternatieve brandstoffen. Voor elektrisch rijders is goede informatie over o.a. locatie, actuele bezetting en ad-hoc laadprijs van oplaadpunten essentieel. Die is nu nog niet altijd vindbaar, actueel en compleet aldus IenW. Daarom worden regels gesteld over het beschikbaar stellen van digitale gebruikersinformatie over publiek toegankelijke oplaadpunten door exploitanten.

De internetconsultatie sluit op 24 maart. Leden van Vereniging DOET ontvangen binnenkort nog aanvullende informatie per ledenmail. 

Oplaadpunt - Wikipedia

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo