Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

08 februari 2021

NAL Stakeholderbijeenkomst: Veiligheid en EV’s

Jaarlijks organiseert de Nationale Agenda Laadinfrastructuur bijeenkomsten voor alle stakeholders. Deze zijn bedoeld om op de hoogte te blijven van elkaar, de markt en alle ontwikkelingen daarin en zijn toegankelijk voor ieder die interesse of belang heeft.

In de laatste van deze serie van vier NAL stakeholderbijeenkomsten richten we ons op veiligheid, en dan specifiek het onlangs verschenen rapport van CE Delft. Hoe verhouden de risico’s van EV’s zich tot diesel of benzineauto’s? Wat doet de werkgroep Veiligheid? En een panel discussie om al uw vragen over veiligheid te beantwoorden. De bijeenkomst op 18 maart start om 12.30u en eindigt om 13.30u. 

Inschrijven kan via de onderstaande link. 

https://agendalaadinfrastructuur.nl/kalender/1880210.aspx?t=NAL-Stakeholderbijeenkomst-Veiligheid-en-EV%e2%80%99s

 

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo