Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

30 september 2020

DOET ziet definitief af van deelname aan EV Experience

Vereniging DOET heeft besloten af te zien van deelname aan EV-Experience. De situatie die recent is ontstaan na de persconferentie van premier Rutte en minister de Jonge vraagt ook van ons terughoudendheid met betrekking tot niet noodzakelijke reizen en het begeven in grote gezelschappen.

Vereniging DOET vindt het momenteel niet langer verantwoord om medewerkers van o.a. haar secretariaat gedurende het evenement contacten te laten onderhouden met de forse aantallen gasten en leden die bij de beoogde DOET-workshops over het veilig laden en stallen van EV's in parkeergarages in het vooruitschiet lagen. Echter, DOET zal deze workshops in principe alsnog online uivoeren, waarschijnlijk nog in de komende maand (oktober).  

DOET heeft bij de organisatie nog nadrukkelijk aangedrongen op uitstel van het evenement, echter de organisatie heeft er, na overleg met de Veiligheidsregio Kennemerlanden en het circuit Zandvoort ,voor gekozen het evenement door te zetten en heeft extra maatregelen genomen om dit zo Corona-proof mogelijk te doen. 

Gaat u als lid van DOET naar de EV Experience toe dan staat u dat uiteraard geheel vrij, maar hopelijk zien wij u dan op korte termijn online weer voor de workshops die wij voor u en uw relaties in gedachten hadden op 2 oktober.

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo