Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

26 februari 2020

Vereniging DOET steunt Klimaatakkoord

Vandaag ondertekende Vereniging DOET het Klimaatakkoord. De branchevereniging voor elektrische mobiliteit uitte bij de ondertekening door voorzitter Eric van Voorden wel haar zorgen over de toegenomen onzekerheid over de stimulering van elektrische voertuigen.

Ed Nijpels en voorzitter Eric van Voorden van Vereniging DOET

Ed Nijpels en voorzitter Eric van Voorden van Vereniging DOET

 

DOET wijst erop dat een aantal maatregelen in het definitieve Klimaatakkoord aanzienlijk zijn teruggeschroefd. “Ons aanvankelijke vertrouwen heeft daarom plaatsgemaakt voor onzekerheid,” aldus Vereniging DOET. Ook wijst DOET erop dat het aantal laadpunten fors moet toenemen. Niettemin zet DOET zich vol in om de doelen van het Klimaatakkoord te halen.

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo