Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

27 juni 2019

European Utility Week (12-14 november in Parijs) i.s.m. AVERE

Om EV-bedrijven bij elkaar te brengen en in contact te brengen met de Europese energie sector biedt European Utility Week (12-14 november in Parijs) in samenwerking met AVERE de mogelijkheid om krachten te bundelen in een EV-paviljoen. Als exposant van dit paviljoen en lals id van DOET krijgt u 1 gratis Summit pas.

Daarbij is er de mogelijkheid om een gratis programma te volgen met onder andere onderwerpen als Renewables, EV, Hydrogen, Digitalisation en heel veel meer. Zo is bijvoorbeeld AVERE voorzitter van de Sessie “Electrification of Transport: Opportunities” op 12 November.

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om deel te nemen aan het paviljoen, klik dan hier. Wilt u dit evenement gratis bezoeken, klik dan hier om u te registreren.

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo