Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

27 mei 2019

Kansenseminar green economy en e-mobility Italië

Op 14 juni a.s. zal bij de RVO in Den Haag een Kansenseminar over green economy en e-mobility in Italië plaatsvinden (deadline inschrijving: 10 juni). Tijdens deze bijeenkomst worden deze sectoren en de kansen voor Nederlandse bedrijven nader toegelicht. 

Om de kansen voor e-mobility in kaart te brengen, is een kansenrapport opgesteld, in opdracht van de Nederlandse ambassade in Rome, het Nederlands consulaat-generaal in Milaan en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Dit rapport wordt tijdens het kansenseminar gepresenteerd door de directeur van de Foundation for Sustainable Development in Rome, die tevens een presentatie zal geven over de green economy sector in Italië.

Dit seminar is tevens een uitgelezen kans om uitgebreid op de collectieve deelname aan de grootste Italiaanse milieutechnologiebeurs Ecomondo (5-8 november 2019) in Rimini in te gaan. FME organiseert hier in samenwerking met Holland Circular Hotspot en branchevereniging ENVAQUA een Holland Lounge (met de ondersteuning van de RVO, de Nederlandse Ambassade in Rome en het Consulaat-Generaal in Milaan). Daarnaast wordt samen met de Nederlandse Ambassade in Rome en het Consulaat-Generaal in Milaan ingezet op verschillende activiteiten met focus op circulaire economie en e-mobility. DOET bekijkt i.s.m. de Nederlandse ambassade te Rome momenteel de mogelijkheid om hierbij aan te haken. 

Interesse voor het kansenseminar op 14 juni? Aanmelden kan via deze link: https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/kansenseminar-green-economy-en-e-mobility-itali%C3%AB

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo