Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

26 maart 2019

Living Lab Last Mile – We All Wheel

De omgeving van Delft kent een aantal bedrijventerreinen die slecht bereikbaar zijn met het openbaar vervoer zoals Delftechpark, Delft Technology Park en Schieoevers. Werknemers in de buurt pakken de fiets, maar woon je verder weg dan ben je aangewezen op de auto, terwijl het station Delft Zuid slechts op nog geen twee kilometer afstand van deze bedrijventerreinen ligt. Inmiddels loopt de toegangsweg N470 op spitsuren behoorlijk vol. Kortom, mogelijkheden genoeg om iets in de last mile te doen. We-all-wheel is, in samenwerking met de Technische Universiteit Delft, Technostarters Delft Vastgoed BV en Tjip The Platform Engineers gestart met een Living Lab Last Mile.

 

Medewerkers krijgen de kans om gedurende een bepaalde periode een last mile vervoersmiddel uit te proberen in ruil voor delen van ervaringen. Op 26 maart start de Living Lab van de TU Delft en op 1 april is de kick off bij Yes!Delft. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. U kunt zich als volgt aanmelden, stuur een mail voor 28 maart naar info@we-all-wheel.com. Meer informatie over We-all-Wheel treft u op de volgende website.

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo