Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

11 juli 2018

Innovatiemissie Smart Cities Zuid-Korea 17 - 20 september 2018

Bent u actief op het gebied van Smart Cities en technologie? Werkt u aan duurzame innovatietrajecten binnen het thema ‘Smart Infrastructure’? Wilt u uw marktkansen in Zuid-Korea verkennen? Ga dan mee met de Innovatiemissie Smart Cities Zuid-Korea.

Als één van de eerste landen ter wereld experimenteerde Zuid-Korea met de ontwikkeling van Smart Cities. Het land heeft daarbij ervaren dat het bouwen van compleet nieuwe Smart Cities niet het gewenste resultaat oplevert. Om die reden richt Zuid-Korea zich nu op Smart City technologieën die het land binnen de bestaande infrastructuur en op kleine schaal kan realiseren.

Nederland blinkt uit

Verschillende grote Koreaanse steden (o.a. Busan, Daegue en Seongnam) willen grote delen van hun stad ‘smart’ maken. Aangezien Nederland uitblinkt in schaalbare Smart City projecten, willen wij Nederlandse bedrijven de mogelijkheid bieden hun Smart City proposities in Zuid-Korea te presenteren.

Smart infrastructure (Mobility & Smart Grid)

Binnen de sector Smart City richten wij ons in deze innovatiemissie op het subthema ‘Smart Infrastructure’ (mobility, smart grids, EV e.d.). Op dat gebied liggen op dit moment de meeste kansen voor het ontmoeten van mogelijke samenwerkingspartners en Aziatische smartcityontwikkelaars.

The 2nd World Smart City Week

De innovatiemissie organiseren wij rondom de The 2nd World Smart City Week (WSCW) die plaatsvindt in Goyang (45 minuten van Seoul). De WSCW is in het zuidoostelijke deel van Azië een belangrijke ontmoetingsplek voor bedrijven, steden en onderzoekscentra om projecten met elkaar te delen en inspiratie en technologie te zoeken voor nieuwe projecten. Rondom de expo, waar Nederland mogelijk met een Holland paviljoen aanwezig is, zijn diverse activiteiten waar u uw product of service kunt pitchen. Het programma is mede afhankelijk van de wensen en doelstellingen van de delegatieleden. Het zal in ieder geval een business event, individuele matchmaking, netwerkbijeenkomsten & site visits bevatten.

Voor wie?

Nederlandse ondernemers op het gebied van Smart Cities die actief werken aan duurzame innovatietrajecten binnen het thema ‘Smart Infrastructure’.

Kosten

De kosten voor deelname aan de innovatiemissie bedragen €350 (excl. btw) per persoon. De kosten zijn inclusief entreekaart voor de World Smart City Week. Kosten zoals vluchten en overnachtingen zijn voor eigen rekening. Suggesties voor de te boeken vluchten en accommodatie ontvangt u na bevestiging van uw aanmelding.

Aanmelden

Mis deze missie niet en meld u tot uiterlijk 19 juli aan via het aanmeldformulier.

Als u vragen heeft over de opzet en het programma van de innovatiemissie, kunt u contact opnemen met onderstaande personen in het colofon.

Colofon

Netherlands Enterprise Agency

International Innovation
Tel. (088) 042 5250

Netherlands Embassy in Seoul, South-Korea

Amsterdam Trade

Jacobine de Zwaan

jacobine.dezwaan@rvo.nl

 

Chantal Mas

chantal.mas@rvo.nl

 

Jeong Eun Ha

jeha@nost-korea.com

Peter Wijlhuizen

pw@nost-korea.com

 

Youri Goudswaard

y.goudswaard@amsterdam.nl

 

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo