Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

11 juli 2017

Informatiebijeenkomst Holland Lounge tijdens de EVS30

Van 9 tot en met 11 oktober 2017 is Nederland vertegenwoordigd tijdens de 30e editie van het Electric Vehicle Symposium & Exhibition (EVS30) in Stuttgart. Dit internationale, van oorsprong wetenschappelijke, event is een toonaangevende conferentie voor partijen die actief zijn binnen e-Mobility. De EVS is uitgegroeid tot de ontmoetingsplek voor de EV wereld.

 

Op initiatief van de Provincie Noord-Brabant, de ministeries van Infrastructuur en Milieu en Economische Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland wordt met een Holland Lounge een ontmoetingsplek en uitvalsbasis gecreëerd. Doel van de EVS is om actuele onderzoeken, product en marktontwikkeling en kennis mondiaal te delen. Een mooie gelegenheid om gezamenlijk te laten zien wat Nederland tot koploper in low en zero emissie oplossingen maakt. De Holland Lounge vormt o.a de thuisbasis van de zgn. Partners in International Business (PIB’s) voor elektrisch vervoer, waarin bedrijven, kennisinstellingen en overheden samenwerken op voor de beide partnerlanden kansrijke markten. De lounge vertelt het Nederlandse verhaal en biedt oplossingen die wereldwijd toegepast kunnen worden, waarbij de Nederlandse EV sector actief de samenwerking zoekt met de buitenlandse counterparts.

 

Nederlandse ondernemers, overheden en kennisinstellingen kunnen gebruik maken van de Holland Lounge om hun gesprekspartners te ontmoeten en te spreken. Voor meer informatie over de EVS30, de Nederlandse papers, hoe onze aanwezigheid er uit gaat zien en welke mogelijkheden de lounge u biedt, organiseren wij een informatiebijeenkomst.

 

Heeft u interesse om deze informatiebijeenkomst bij te wonen, meldt u zich dan aan.

 

Waar: Provinciehuis Noord-Brabant, Brabantlaan 1, 5216 TV ‘s-Hertogenbosch

Wanneer: Woensdag 6 september 2017, van 15.00 tot 18.00 uur

Aanmelden: via deze link

 

Meer informatie:

•             Over EVS30 (ons advies: registreer tijdig uw toegangskaart voor symposium en beurs)

•             Over de Holland Lounge

•             Over matchmaking tijdens EVS30

 

Voor meer informatie kunt u via mail contact opnemen met: Ruud van Gisteren, adviseur elektrisch vervoer bij RVO.nl.

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo