Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

07 juli 2017

DOET blikt terug op een succesvol eerste jaar met project LEVV-LOGIC

Het eerste jaar als consortiumlid van het project LEVV-LOGIC zit er voor DOET inmiddels weer op. We kijken terug op een jaar waar we gezamenlijk Lichte Elektrische Vrachtvoertuigen op de kaart hebben weten te zetten.

Naast de inspanningen van partners en consortiumleden wordt ook de inzet van de studenten aan het afstudeeratelier LEVV-LOGIC gewaardeerd. Zij gaven gedurende het International Cargobike Festival posterpresentaties over hun bevindingen (hier te downloaden).

Een terugblik van al hetgeen het samenwerkingsverband de afgelopen tijd voor elkaar heeft gekregen komt uitgebreid aan bod op de website hva.nl/levvlogic. Het vooruitzicht van onder meer de nieuwste living lab experimenten, en de toetreding van nieuw consoritumlid HAN Automotive leest u terug in deze nieuwsbrief.
 

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo