Inloggen IntranetWachtwoord vergeten?

Nieuws

24 februari 2017

Prima start voor nieuw PIB met Oostenrijk

Het nieuwe Partners for International Business programma rond EV heeft een mooie start achter de rug.
Onder de titel ‘Erfolgsformeln Verbinden nachhaltige Mobilität und Energie in Österreich und in den
Niederlanden’ heeft het cluster zich in Wenen gepresenteerd.

Het programma krijgt enthousiaste en professionele steun van de ambassade in Wenen en de honorair consul in Tirol. De Oostenrijkse liaison spreekt Duits, Engels en Nederlands, en dat maakt samenwerking makkelijker.

Op 31 januari organiseerde de ambassade een levendige bijeenkomst waar ruim 50 aanwezigen waren, ondanks het slechte weer en de heersende griep. Op 1 en 2 februari was het consortium op de 7de El-Motion conferentie, met twee stands (waaronder de e-Camper) en een twee uur durend programma op de eerste avond. Er was veel belangstelling en aanloop, en de aanwezige partners hebben
interessante leads aangeboord.

PIB-partner Marcus Rolloos van DEOdrive: ‘Zowel de ontvangst als de collega’s in ons PIB voelen als een warm bad.[..] Ik heb gemerkt dat er veel meer wederzijdse kansen zijn dan ik op voorhand had vermoed. Dat geldt wat mij betreft zowel binnen ons PIB als vanuit ons PIB naar Oostenrijk toe.’ De Oostenrijkse reactie was oprecht geïnteresseerd. De eerste oostenrijkse sponsor is binnen: Smatrics sponsort laadbeurten van de e-Camper die het visitekaartje van dit PIB is, en dus op alle PIB-evenementen in Oostenrijk aanwezig zal zijn.

De leads worden momenteel opgevolgd, en het PIB verwacht binnenkort de eerste volwaardige Oostenrijkse partner aan te sluiten.
Meer informatie? Benader penvoerder Julia Williams, via 06-11929440 of williams@emodz.nl
Vind ons met mobilitaetundenergieausholland.nl op het web en facebook, of volg @PIBEVATNL

Grafisch Ontwerp: Poet Farmer

Realisatie: Genkgo